Valikko

Dreamaccount
Hinnasto

Hinnasto

Dreamaccount tilitoimiston hinnasto perustuu vuosi-ilmoituksia lukuunottamatta tuntiveloitukseen. Mielestämme se on selkein ja oikeudenmukaisin veloitusperuste tilitoimistossa. Keskimäärin tunnissa käsittelemme noin 20 tositetta. Asiakkaana voit toimittaa aineiston joko kenkälaatikossa tai siististi valmiiksi aikajärjestykseen mapitettuna, mutta huomioithan, että aineiston järjestämiseen kirjanpitokelpoiseksi kuluu meiltäkin aikaa. :)

Kirjanpidon ja palkanlaskennan veloitukseen sisältyy raportointi asiakkaalle sekä viranomaisilmoitukset. Sekä kirjanpidon, että palkanlaskennan minimiveloitus on 1 tunti.

Myynti- ja ostoreskontran veloitus kattaa reskontran ylläpidon, päivityksen ja seurannan. Ostoreskontraan on luonnollista sisällyttää maksuliikenteen hoito. Toki saat hyväksyttäväksesi maksuun menevät laskut ennen lopullista maksatusta.

Yritysasioita ovat esimerkiksi muutoksenhakutyöt tai yrityksen perustaminen.

Perustamistyö on asiakassuhteen aloittamiseen liittyvä kertaluonteinen kulu, joka sisältää mm. yrityksen perustamisen järjestelmäämme, kirjanpidon vertailutietojen tallentamisen sekä palkansaajien perustietojen tallentamisen.

Lisäpalvelut hinnoitellaan erikseen. Näitä ovat esimerkiksi ostolaskujen sähköinen käsittely ja kierrätys, kustannuspaikkaseuranta, asiakas- ja tuoterekisterin perustaminen järjestelmään, sähköinen arkisto, matka- ja kululaskujen hallinta sekä asiantuntijapalvelut.

Maksutonta asiakkaillemme on soittaminen meille. Joten, jos olet asiakkaamme ja mielessäsi on jokin asia, johon tarvitset kirjanpitäjän apua, niin meille saa soittaa ja kysyä. Harkitaan sitten yhdessä, tarvitseeko tehdä jotakin toimenpiteitä, jolloin veloitamme niistä erikseen sovittavien tilitoimistotöiden veloituksella.

Kaikkiin hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.

Kirjanpito
50,00 € / h
Palkanlaskenta
50,00 € / h
Laskutus
50,00 € / h
Myynti-/ostoreskontra
50,00 € / h
Yritysasiat
50,00 € / h
Tilinpäätös
50,00 € / h
Elinkeinotoiminnan veroilmoitus
120,00 € / kpl
Osinko- ja osakaslainojen vuosi-ilmoitus
120,00 € / kpl
Palkanlaskennan vuosi-ilmoitus
120,00 € / kpl
Postituskulut
2,00 € / kpl
Perustamistyö järjestelmään
50,00 € / h
Muut tilitoimistotyöt (erikseen sovittavat)
50,00 € / h